Все про соціальну роботу

 

 

 

 

 

Все про соціальну роботу: [Навчальний енциклопедичний словник-довідник] / за науковою ред. д.с.н., проф. В. М. Пічі. – Вид. 2-ге, виправлене, перероблене та доповнене. – Львів : “Новий Світ – 2000”, 2013. – 616 с.(один із співавторів – В. П. Бех).

 

 

 

 

 

 

Матеріали, зібрані у виданні, є результатом еволюційного процесу, що включив у себе творче осмислення вже існуючих в Україні напрацювань у сфері соціальної роботи і соціальної освіти, адаптацію зарубіжного (в першу чергу, канадського) досвіду, а також науковий доробок багатьох вітчизняних викладачів та науковців, спеціалістів з соціальної роботи, сформований на основі практичного досвіду, набутого за останні два десятиліття.

Словник-довідник містить понад 1500 термінів та понять, які найчастіше застосовуються у соціальній роботі. Він побудований за гніздовою системою, слова розміщені за алфавітним порядком. Призначений для студентів спеціальності “соціальна робота”, молодих фахівців (бакалаврів, спеціалістів, магістрів) соціальної сфери, аспірантів, науковців, які продовжують своє професійне зростання.

Видання буде корисним для практикуючих соціальних працівників, соціальних педагогів, психологів, соціологів, реабілітологів, а також медиків, юристів та інших фахівців, що в силу професійних обов’язків мають вирішувати проблеми, пов’язані із забезпеченням повноцінного соціального функціонування громадян.