Європейський Союз і політика Європейської інтеграції

Вкрай важкою датою стало 10 жовтня 2022 року для усіх громадян країни через ескалацію війни РФ в Україні. Але освітянський фронт продовжує працювати. Саме цей день став стартом сесії  для магістрів освітньо-професійної програми "Менеджмент" спеціальності 073  "Менеджмент"  заочної форми навчання кафедри управління, інформаційно-аналітичної двяльності та євроінтеграції.

У середу 12 жовтня розпочалося вивчення навчальної дисципліни "Європейський Союз і політика Європейської інтеграції" під керівництвом професорки кафедри Бех Ю.В.  

Актуальність курсу залишається такою, яку неможливо недооцінити враховуючи обставини та причини в яких перебуває країна від 2014 року. Отож магістрантка групи 20ММОз Марія Вишатицька через призму нових реалій та кроків наближення України до Європейського Союзу опановуватиме теми навчальної дисципліни, серед яких "Створення та еволюція ЄС", "Механізми європейської взаємодії", "Розуміння сутності євроінтеграції та її логіка", "Україна і Європейський союз: основи співробітництва" та інші.

Буквально на наших очах створюється повноцінна європейська історія України, яку вивчаємо по актуальних подіях.

 

зображення viber 2022 10 12 11 06 42 513